ErhvervsCentret Greve logo

Gratis foredrag: StartUp Info for iværksættere


Dato og tid

Tirsdag d. 11. august 2020 kl. 16:00 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. august 2020 kl. 12:00

Sted

ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve ErhvervsCentret
Korskildelund 6
2670 Greve

Gratis foredrag: StartUp Info for iværksættereKom til opstartsmøde for iværksættere tirsdag den11. august 2020, kl. 16.00 - 20.30 i Erhvervscentret Greve.

På mødet får du konkrete råd og værdifuld inspiration til opstartsfasen samt viden om, hvor der er gratis hjælp at få. Du møder rådgivere med specialistviden inden for jura, skat, moms, økonomi, salg og markedsføring m.m., som vil give dig viden og gode råd til opstartsfasen, forretningsudviklingen og belyse faldgruber i iværksætteriets tidlige faser.

Program

16.00 Velkommen til nye iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune
På vegne af Greve-Solrød Erhvervsservice byder Carsten Leth Hansen velkommen, hvorefter vi vil tage en kort præsentationsrunde. Så forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé

16.45 Findes der en checkliste til, hvordan man starter en virksomhed?
Hvad vil det egentlig sige, at være iværksætter? Hvad kræver det, at have egen virksomhed? Og hvordan kommer man egentlig i gang? Carsten Leth Hansen fra Erhvervshus Sjælland vil komme rundt om nogle af de mange – og vigtige – overvejelser, du som ny virksomhedsejer skal tage stilling til i opstartsfasen. 

17.15 Sæt turbo på din forretningsudvikling - Iværksætteri i praksis
Til efteråret har du mulighed for at deltage på kurset Iværksetteri i praksis, der hjælper dig med at komme godt fra start med din forretningsidé. Else Kähler fra Zealand fortæller mere om kursets opbygning, og hvordan det kan hjælpe dig videre med din forretningsidé.

17.30 ”Jeg kunne bare ikke lade være! ” - En iværksætters historie
I dag er Bo Schønning indehaver af Evotec, der tilbyder sikringsløsninger og relaterede services til varevogne og lastbiler. Vejen hertil har været lang og med bump på vejen, som ville have slået de fleste ud. Men som Bo siger: ”Jeg kunne bare ikke lade være! ” Kom med og hør hele Bos inspirerende fortælling, om opture, nedture og drivkraften bag vejen til en succesfuld virksomhed.

18.15 Pause, netværk og forfriskning

18.45 Få styr på det juridiske – uden sved på panden
Virksomhedsformer, registrering til SKAT, GDPR. Man kan få helt sved på panden bare ved tanken om de mange juridiske forhold, man som iværksætter skal holde styr på. Advokat Line Gubbertsen guider dig gennem nogle af de vigtigste emner og besvarer dine spørgsmål, så du kommer godt i gang med din virksomhedsopstart.

19.15 Bogføring, skat og moms når du starter op
Hvad skal man egentlig vide om det der revision? Altså udover, at det er vigtigt at have styr på? I løbet af aftenen gør Carsten Leth fra Leth & Partnere dig klogere på de mange krav, der er til registrering, bogføring, fakturering og regnskaber, og får samtidig gode råd til, hvordan bl.a. bogføringssystemer kan gøre din hverdag lettere. 

20.30 Tak for i dag

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

ErhvervsCentret Greve
Tlf: +45 36915000
kah@greve.dk

Kontaktinformationer til arrangør

ErhvervsCentret Greve
Tlf: +45 36915000
kah@greve.dk