ErhvervsCentret Greve logo

Gratis foredrag: Vind eller forsvind på internettet – valget er dit


Dato og tid

Torsdag d. 24. september 2020 kl. 15:00 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. september 2020 kl. 09:00

Sted

ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve ErhvervsCentret
Korskildelund 6
2670 Greve

Gratis foredrag: Vind eller forsvind på internettet – valget er dit
For mange virksomhedsejere er en hjemmeside en irriterende nødvendighed og udgift. Foredragsholder Søren Lindhardt udfordrer denne holdning til hjemmesiden og viser helt konkret hvorfor en virksomheds hjemmeside ikke virker forretningsmæssigt.

Vidste du, at 81 procent af potentielle købere researcher din virksomhed online, inden de beslutter sig for, om de vil være kunder hos dig?

Det betyder, at potentielle kunder i langt de fleste tilfælde danner sig et indtryk af virksomheden online, uden at have været i dialog med virksomheden. Derfor er viden om salgs psykologi, kunde forståelse og måden vores hjerne er kodet på, en stor del af foredraget, da det er faktorer, som er afgørende for om hjemmesiden virker efter hensigten.  

Formålet med foredraget er at give dig viden om, hvordan din hjemmeside kan give lige så god effekt som tre medarbejdere, der 24 timer i døgnet sørger for salg, service, procesoptimering, marketing og positiv branding - så konkurrenterne ikke løber med alle kunderne.

Til fordraget får du viden om:
  • Kunders adfærd på internettet
  • Hvorfor neuro-viden er afgørende for en god kunderelation
  • Hvordan du bruger din hjemmeside som tre gratis medarbejdere
  • Hvordan hjemmesiden gennem sprog, billeder og flow skaber værdi for potentielle kunder

Efter foredraget vil du se helt anderledes på dine forretningsmuligheder via internettet - og vigtigst, du får indsigt i, hvor du gør det rigtig godt, og hvor du kan forbedre din hjemmeside.

Søren Lindhardt som foredragsholder

Søren Lindhardt er iværksætter og virksomhedsejer og har de sidste 35 år startet ikke mindre end seks virksomheder, hvoraf tre er solgt for et to-cifret millionbeløb. Det er derfor en succesrig og dynamisk praktiker med fokus på forretning du møder og ikke en teoretiker. Søren har erfaret at: "Jo mere du gir, jo mere får du". Derfor brænder han for, at dele sin viden, om hvordan din hjemmeside skaber værdi, da det både vil styrke virksomhedens relation til kunden, åbne døren for nye kunder og tiltrække de interessante medarbejdere.


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

ErhvervsCentret Greve
Tlf: +45 36915000
erhvervscentret@greve.dk

Kontaktinformationer til arrangør

ErhvervsCentret Greve
Tlf: +45 36915000
erhvervscentret@greve.dk